Et godt arbejdsmiljø er essentielt for gode resultater på kontoret. Når medarbejdere trives og har det godt, så opbygges en god arbejdsmoral, som vil afspejle sig i resultaterne på kontoret. Derfor er det vigtigt at sikre de rette rammer på kontoret, så alle medarbejdere føler sig tilpas og behageligt, også når arbejdsdagen bliver længere end planlagt. Der findes et hav af muligheder for at optimere et kontor. De fysiske rammer er ét sted at starte. Møbleringen og dekoreringen af et kontor kan gøre hele forskellen for nogle gode arbejdsrammer. Hæve sænkeborde er et møbel, som vil kunne optimere kontoret, da et sådant bord bringer mange muligheder og gode ergonomiske forhold til alle medarbejderne. 

Professionelle løsninger med god kvalitet

Hævesænke borde er et bord, som giver medarbejdere mulighed for at ændre arbejdsstillingen i løbet af dagen. Med muligheden for både at sidde ned og stå op, kan både ryg-, skulder- og nakkesmerter forebygges, og det er et møbel som er ergonomisk testet som værende gavnende for blodcirkulationen i kroppen. Dermed styrkes alle muskler i både ryg, ben og baller, så dine medarbejdere får en sundere krop. 

Men der findes et hav af forskellige modeller og løsninger for hæve sænkeborde. Derfor handler det om at finde professionelle løsninger, som garanterer dig god kvalitet og flot design i én løsning. Find et professionelt hæve sænkebord online, hvor du kan se det store udvalg af borde. Du kan finde forskellige størrelser af bordpladen, samt forskellige farver, afhængigt af materialet anvendt til bordet. Nogle borde kører på strøm, når det hæves eller sænkes, mens andre modeller er CO2 neutrale og ikke kører på strøm. Borde kan både fås i sort, hvid, træ og grå eller metal, så du kan lade bordene blive en naturlig del af kontorets design. 

Få borde som passer til jeres behov

Hæve sænkeborde kan også fås designet efter særlige behov. Dette kan for eksempel betyde, at bordpladen er indskåret efter et specifikt design, så bordet passer til forholdene på kontoret. Der kan også fås borde med indhug midt på bordpladen, som tillader kroppen at læne sig tættere ind over bordet. Mulighederne er mange, så tøv ikke med at gå ind online og se det store udvalg. 

Herinde kan du også tage kontakt til en uforpligtende snak om dine muligheder for hæve sænkeborde. For eksempel kan du få rådgivning til at vælge de rette borde, eller du kan få gode tilbud, særligt når du skal købe mængder af borde til et større kontor. Alle dine behov kan blive mødt når du tager kontakt. 

Når du skal vælge højden på bordet, så kan du vælge mellem 2- eller 3-leddet modeller. Dette har betydning for, hvor højt og lavt bordet kan indstilles til. 2-leddet passer til personer med en gennemsnitlig højde, hvorimod 3-leddet er mere fleksibel, og derfor passer godt til høje og lave personer. Du bør derfor basere valget af højde og model på dine medarbejdere, så du sikrer, at alle medarbejdere på kontoret får ergonomisk glæde af deres hæve sænkeborde.