Rigtig mange studerende får den skønne mulighed, at de kan tage i praktik og få en masse god praktisk erfaring. Netop praktik fungerer super godt, i forhold til at man som studerende får en masse teori og bøger kastet i hovedet undervejs i studiet. Man kan oftest selv beslutte hvor denne praktik skal foregå, og hvad man kan prøve kræfter med under sin praktik. Er man eksempelvis interesseret i et område indenfor dit fagområde, eller ønsker man at undersøge flere forskellige områder, ja så kan dette ske igennem praktik. Du kan, hvis du læser en sundhedsfagliguddannelse vælge at tage en udlandspraktik, og dette vil denne artikel beskrive yderligere. 

Praktik i udlandet 

Hvis du er i gang med en sundhedsfagliguddannelse, ja så kan du, som beskrevet, vælge at tage et praktikforløb i udlandet. Dette kan give dig en helt anden slags forståelse af din uddannelse og det fag du uddanner dig indenfor. Endvidere er det en måde at forstå hvordan andre lande og andet personale udføre netop det fagområde du er i praktik indenfor. Udlandspraktik kan altså både give dig et helt andet, og bedre, fundament indenfor dit fagområde, også være med til at udvikle dig som person. Man vokser altid som menneske, når man er ude og rejse og omgivet af en masse mennesker som oplever det samme som en selv. Vælger du som studerende indenfor sundhedssektoren at tage i udlandspraktik, ja så er du også garanteret at få mulighed for at bidrage til et mere udsat land, og dermed hjælper de der har mest brug for det. 

Try Medics 

For at komme på et udlandspraktikophold, ja så kan du benytte dig af de dygtige Try Medics. Try Medics er en dansk virksomhed, som lever af at lave pakkerejser, som hjælper de danskere, der ønsker det, med at få den bedst mulige praktik i udlandet. De arbejder sammen med hospitaler i både Zanzibar og Uganda. Her samarbejder de med hospitalerne, bosteder for deres praktikanter og personale til at sørge for praktikanter. På denne måde får du en sikker og tryg praktik selvom du er hjemmefra. Du kan altså som eksempelvis sygeplejerskestuderende, sagtens tage et praktikophold i Tanzania eller Uganda og få en masse erfaring, som dine medstuderende med al sandsynlighed ikke har. Du får derudover også et indblik i hvorledes de afrikanske sygehuse arbejder. Du er sikker på at du får en masse ansvar, og du får lov til at prøve meget mere end du ville gøre herhjemme. Dermed skal du altså være klar til en masse ansvar, men også en kæmpe stor mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. Klik på linket ovenfor og læs meget mere om hvordan Try Medics kan hjælpe dig, og hvad de kan tilbyde dig og din praktik. Her vil du både få en masse information om virksomheden, om deres rejser, historier fra nogle af de praktikanter der har været dernede og meget mere. Så hvis det at udvikle dig selv og få en masse erfaring igennem en udlandspraktik, samt opleve det smukke landskab og de kærlige mennesker i Afrika, så kig allerede i dag på Try Medics.