De klassiske ure fra Ole Mathiesen er stilrene og tidløse, derfor skal du ikke være bekymret for, at dit ur går af mode. Uanset om det er hverdag eller fest, så passer uret til. Har du bare arme i sommerligt solskin, så vær opmærksom på at du, som med alle andre ure og smykker, nemt får farve fra solen rundt om uret, og derfor kan have et blegt ”ur” siddende på håndleddet. Urene har en rigtig god holdbarhed, så du kan forvente at have glæde af dit nye ur i mange år.

Et ur med læderrem

Hvis du vælger at dit Ole Mathiesen ur skal have en smuk læderrem, så er det vigtigt for holdbarheden, at du sørger for at pleje læderet korrekt, så det ikke revner med tiden. Pas remmen efter den medfølgende vejledning. Skulle din rem alligevel gå i stykker, kan du købe en ny og dermed beholde din urskive. Du kan altid få din urmager til at udskifte remmen, også hvis du blot har flere at skifte mellem. Der er nemlig mange lækre remme at vælge mellem, hvilket gør at man let kan få lyst til at have nogle at skifte mellem.

Tag dig godt ud med dit Ole Mathiesen ur

Når du skal tage dig ekstra godt ud, så er dit Ole Mathiesen ur prikken over i´et. Du vil nemt kunne stille op til fotografering hos guldbrandsen.dk, til et vigtigt møde, en jobsamtale eller blot til at give dit hverdagstøj et ekstra pift. Derudover er det ganske rart at have nem adgang til at se hvad klokken er, så du ikke mister din tidsfornemmelse. Når du er sammen med andre, giver det også et bedre signal, at tjekke klokken på et ur, frem for på en telefon, hvor du hurtigt fristes til også lige at tjekke de sms´er, der er tikket ind.

Ole Mathiesen ur

Hvordan skal dit ur sammensættes

Et ur fra Ole Mathiesen kan sammensættes på flere måder. Vælg den urskive, ramme og den rem, som du allerbedst kan lide. Det kan for eksempel være en urskive med romertal, en ramme af guld og en rem af læder. Men det kan lige så vel være en sort urskive med tal, en ramme i sort og en rem i gummi. Det er helt op til dig og din smag samt, hvad du bedst kan lide at have på dit håndled.

Klassiske ure med lang holdbarhed

Med et flot og klassisk Ole Mathiesen ur, får du et ur i en rigtig god kvalitet, og som nemt kan repareres, hvis det mod forventning alligevel skulle gå i stykker. Ole Mathiesen har nu i tre generationer designet flotte klassiske ure, hvor der er kræset for detaljen og funktionaliteten, hvilket også gør at de har vundet flere fine priser gennem årene. Så ønsker du dig et lækkert ur, som du kan have altid, så kan du roligt vælge dig et Ole Mathiesen ur til at pryde dit håndled i mange år frem i tiden.