Hvis du går særligt meget op i hudpleje, bør du også elske K-Beauty – af flere grunde.

Korean Beauty er inden for de seneste år blevet en trend på det danske skønhedsmarked, da de koreanske skønhedsprodukter kommer med en helt ny innovativ tilgang til skønhedspleje. De bygger ofte på mere naturlige og skånsomme ingredienser, ligesom de er udviklet til at forebygge frem for at reparere, hvad angår de forskellige hudproblemer. Nøglen ligger i, at den indre velvære bidrager til den ydre. Det hævdes endvidere, at den koreanske teknologi er 10 år længere fremme end eksempelvis produkterne udviklet af det danske marked.

BB- og CC-cremer var nogle af de første K-Beauty produkter på det danske marked.

Abonnér på K-Beauty produkter


Med webshoppen http://www.surisuri.dk kan du stifte et nærmere bekendtskab med Korean Beauty, da den danske forhandler giver dig mulighed for at abonnere på månedsbokse med det nyeste inden for K-Beauty produkter – uden binding. Webshoppen er grundlagt af sydkoreanske Maja Kim, der selv kommer fra Seoul – arnestedet for udviklingen af K-Beauty tilbage i midten af 1940’erne. Visionen var her at benytte naturlige ingredienser til effektive hudplejeformler. Det koreanske folkefærd har altid været kendt for at være særligt forfængelige med hensyn til deres hudpleje, hvorfor det også kun er naturligt, at K-Beauty produkterne kan noget helt særligt.

Surisuri.dk er ikke alene en velassorteret webshop inden for koreanske skønhedsprodukter, men fungerer også som et beautyunivers, hvor du kan få vejledning om de nyeste produkter, gerne i en direkte kontakt med Maja Kim, der har etableret et tæt samarbejde med de sydkoreanske leverandører.

Koreansk hudpleje fra SuriSuri


Hvad definerer en K-Beauty hudplejerutine?

Selvom der hele tiden præsenteres nyheder inden for K-Beauty segmentet, bygger de koreanske hudplejerutiner på en række grundprincipper – eller trin, om du vil.

Koreansk hudpleje er typisk baseret på en dobbeltrens med henholdsvis et olie- og vandbaseret produkt. Målet er i dette første og andet trin at rense huden ned i dybden – både for at fjerne urenheder, men også for at forebygge hudproblemer. Efterfølgende skal huden eksfolieres, dog ikke nødvendigvis på daglig basis.

Koreansk hudpleje gør også i stor stil brug af tonere og essenser (et mix mellem serum og toner), der ofte er mere skånsomme end lignende produkter, bl.a. da de ikke indeholder alkohol. De er dels med til at opretholde en naturlig pH-balance, dels til at tilføre fugt i dybden. Serum – som vi allerede kender det fra de europæiske hudplejerutiner – anvendes ligeledes i de koreanske hudplejerutiner, men ofte som et opfølgende trin til brugen af essens og toner.

Andre populære elementer i den koreanske hudpleje er ansigtsmasker – især de ultrapopulære sheet masker – samt øjencremer, gelagtige cremer og solfaktorprodukter, så du undgår fine linjer og rynker og i stedet bibeholder den fine porcelænshud, der er så eftertragtet blandt især de koreanske kvinder.

Optimalt set bør du gøre brug af alle trin i den koreanske hudpleje, så du får den fulde effekt. Med Surisuri.dk kan du imidlertid få en god introduktion til enten et enkelt eller et udvalgt sæt med koreanske hudplejeprodukter, så du kan få en idé om, hvad denne type produkter kan gøre for netop din hud.