Syntes du ikke helt at din verden spiller som den skal og mangler du hjælp til at komme frem til en løsning der kan gøre det hele lidt lysere? Så kan det være du skal overveje at gå til terapi. Hvad enten der er tale om terapi til dig selv og dine tanker eller parterapi hvor i som par i fællesskab er med til at skabe forståelse for hinanden og plads til en bedre fremtid, så er der muligheder for at gøre en forskel. Der er ingen skam i at søge hjælp der hvor det hele er lidt svært og hvor det kan være svært at se en løsning. Det at kontakte en terapeut er først og fremmest en styrke og et godt skridt på vejen til at komme bedre ud på den anden side. The Praxis – parterapi og psykoterapi kan hjælpe dig igennem dine udfordringer. Her er du garanteret vel uddannet personale med en stor og relevant erfaring indenfor området terapi. Her kan du opnå samtaleterapi og lære terapeutiske redskaber, både til at styrke dig selv, men også til at kunne håndtere de konflikter du måtte løbe ind i gennem livet. 

At gå til parterapi er et tegn på kærlighed og styrke 

Det at gå til parterapi skaber muligvis en række fordomme hos jer som par. Dog er det bestemt ingen skam, at søge hjælp med andre og professionelle øjne, der hvor det hele virker lidt svært. Parterapi er en form for samtaleterapi, hvor i som par som udgangspunkt er centrum. Formålet er ikke at sætte fokus på specifikke konflikter, men at skabe en forståelse af, hvorfor problemet er opstået og hvordan i så kan komme stærkere ud på den anden side. Når i allerede i fællesskab har valgt at konsultere en parterapeut, så viser i styrke, men i viser i den grad også at der er en stor kærlighed til hinanden, til trods for de problemer der måtte være gældende for jer. Det er præcis den styrke der skal være grobund for, at i kan danne jeres egne og individuelle redskaber, til i fællesskab at opnå forståelse og bedre at kunne håndtere de problematikker og konflikter der måtte opstå i fremtiden. 

Psykoterapien kan hjælpe dig videre i livet 

Er der blokeringer eller negative tankemønstre som gør dig mindre i stand til at se lyst på tingene, komme igennem hverdagen eller have omgang med andre? Uanset hvad årsagen til din problemstilling er, så vil psykoterapi med garanti kunne have en effekt. Der arbejdes her med den frygt som skaber negativitet og kan blokere for manglende udvikling. Det kan være svært på egen hånd at skulle finde frem til en løsning på problemet, men med nye og professionelle øjne udefra, kan det hele lige pludselig gå op i en højere enhed. Der kan både være tale om hjælp til at håndtere angst, depression, lavt selvværd og generelt en manglende evne til at håndtere stress. Psykoterapien vil alt i alt kunne hjælpe med at håndtere de mørke og negative tanker eller tankemønstre og hjælpe dig videre med redskaber til at kunne håndtere hverdagen.