Mange børnefamilier løber ind i det samme problem. Børnene vil gerne have en stor trampolin i baghaven, men hvor skal den stå? Man kan nemlig ikke undgå at en trampolin tager meget synsplads.  

Selvfølgelig er en trampolin ikke det pæneste at have i haven, men nogle gange er man nødt til at gå på kompromis for at gøre sin børn glade. Heldigvis er der måder hvorpå trampolinen ikke tager så meget af den visuelle plads og faktisk også er mere sikker for din børn. 

Med en nedgravet BERG Champion 430 trampolin får man nemlig meget mere plads rent visuelt. Det at den ikke er hævet særlig meget over jorden gør også, at hvis dine børn falder ned fra trampolinen, at det ikke gør ligeså meget skade som, hvis den ikke var nedgravet.   

Mere sikkerhed for dine børn 

En normal trampolin er ofte meget hævet over jorden. Dette kan gøre, at faldet er meget længere for dine børn. Børn er ikke særlig gode til at konsekvensberegne, det vil sige de ikke tænker over hvor langt ned, der er, hvis de falder.  

Får et barn er halvanden meter meget og hvis barnet lander forkert efter at have faldet, kan det faktisk virkelig voldsomme konsekvenser. I stedet for at købe en opretstående trampolin, kan man købe en BERG Champion 430 trampolin, der er nedgravet.  

Med en nedgravet BERG Champion 430 trampolin undgår man nemlig alle de andre sikkerhedsproblemer. Køber du en nedgravet BERG Champion 430 trampolin, kan du med mere ro i sindet sende dine børn ud at lege, uden at have opsyn med dem.  

Få mere visuelt plads i din baghave 

En trampolin er ikke det flotteste til at have til at stå. Det kan mange hurtigt blive enige om. Dog er det utroligt sjovt for børn at hoppe på trampolin, og det er en god måde at få dem aktiveret på. Hvis du får en nedgravet BERG Champion 430 trampolin, kan du undgå at det tager alt visuelt plads fra din baghave og stadigvæk have en flot have. 

En måde at få en flot have på er at lege med de forskellige højder af planter. Du kan for eksempel have højbede et sted, fladgræsplæne et andet sted og en bøgehæk et tredje sted. Alt denne leg med niveauerne forsvinder, hvis der er en trampolin, der står og dominerer alt den visuelle plads.  

Aktivér dine børn med en BERG Champion 430 trampolin 

For mange børn kan det være svært at komme væk fra deres skærme. Der skal helst en meget sjov aktivitet til for, at de gider lave noget som helst andet end at spille på deres tablet. Derfor kan det være en god idé at købe en BERG Champion 430 trampolin, som de virkelig kan have det sjovt på, mens de får motion. 

Det at have en nedgravet trampolin gør også, at der ikke skal gå særlig meget viljestyrke til at hoppe op den, modsat en stående trampolin som de først skal til at kravle på for at have det sjovt.