I hjemmets mange vindueskarme er der tit tomt og bart. De er gerne store og hvide, men når man flytter ind i et stort nyt hus eller en helt ny lejlighed, så er tomheden overvældende. Det kræver en masse nipsting, som er det der gør et hus eller lejlighed til et hjem.  

Det er dog ikke altid lige nemt at forene ens egen stil med resten af familiens. Det gælder både til hverdag, men i særdeleshed også op til højtider, hvor der selvfølgeligt skal pyntes særligt op.  

Maileg er et mærke, som er klart mest kendt for deres små og nuttede mus. Mus i et bamselignende format. De små mus kommer i mange forskellige former, størrelser og temaer. Der er de helt klassiske, som oftest kommer i en lille æske, der ligner en forstørret tændstiksæske.  

Det er også en af de karakteristiske ting ved netop Maileg mus – nemlig den måde de er indpakket på. Udover den klassiske Maileg mus, så er der også små Maileg nisser. Det er den samme mus, men altid med en lille nissehue eller andet tilbehør, som hører juletiden til. En maileg jul er helt særlig, og de små mus forklædt som nisser kan hurtigt blive en etableret del af julepynten.  

Smukt og børnevenligt til alle sæsoner og helligdage  

Maileg nisserne er den fineste måde at få julepynten til at blive af en lidt mere moderne stil, mens den stadig er til stor glæde for både store og små i familien. Den er tilmed ikke skrøbelig, så i et hjem med børn, som har fart på, så er Maileg nisserne helt perfekte. De får hjemmet til at emme at julestemning, mens de samtidigt er pæne for øjet, og de inviterer til en hyggelig stund med leg.  

Maileg mus kommer ikke blot som de ikoniske Maileg nisser, men de findes i mange forskellige temaer. Der er både nogle, som appellerer mest til piger, og nogle, som appellerer mest til drenge. Til alle musene er der ofte alverdens tilbehør, som biler, vogne, tøj, senge og meget mere.  

Fornyligt udkom der en serie af Maileg mus, som var på stranden. Den enkelte mus kom i sit eget strandhus, og de forskellige havde badetøj, dykkerbriller og solhat på. Derudover er der også en liveredder med, som kommer i et fint rødt udsigtstårn.  

Udover pynt, så kan disse Maileg mus altså være det fineste legetøj. På mange måder er det moderne dukkehus, hvor man frit kan lade fantasien løbe. Der er sikret mange timers god leg for både børn og barnlige sjæle.  

Maileg musene mister heller ikke interessen, fordi de med deres moderne og milde udtryk sagtens kan gå fra legetøj til at være fint pynt på teenageværelset. Så maileg mus er en fin investering, hvis man gerne vil optimere pyntet i sit hjem en smule. Både de almindelige mus, men i særdeleshed også Maileg nisser. Med dem er julestemningen selvsagt, og hyggen vil sprede sig i hjemmet.