Er du virksomhedsejer? Mangler du en skabelon til en faktura som privatperson? Så er du kommet til det helt rette sted. Her finder du nemlig vores faktura skabelon privatperson, som du gratis og hurtigt kan hente ned og bruge.

En faktura eller regning er et dokument, der specificerer og kræver betaling for de varer eller serviceydelser, som er aftalt mellem en leverandør og en kunde. En faktura specificerer den ydelse du som leverandør har leveret, og oplyser bl.a. antal, priser og betalingsbetingelser. Hvis du eksempelvis som privatperson har haft en tømrer ude og sætte nye vinduer i dit hjem, vil du modtage en faktura, når opgaven er løst. På denne kan du se, hvor meget du skal betale for dine nye vinduer, og hvor du skal sende pengene hen. På fakturaen vil det også være specificeret hvor stort et beløb, der er gået til henholdsvis arbejdsløn og materialer. Med andre ord er det altså en meget omfattende regning, som er utrolig essentiel for enhver virksomhed uanset størrelse.

Gør arbejdet nemt for dig selv og hent vores gratis faktura skabelon hurtig. På den måde kan du nemt holde styr på dine regninger og sørge for, at de ser helt ens ud, samt at de overholder de nødvendige lovkrav.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her faktura skabelon privatperson.

Lovkrav til faktura skabelon privatperson

Alle virksomheder i Danmark har bogføringspligt. Dette betyder for dig som virksomhedsejer, at du har pligt til at opbevare regnskabsmateriale i 5 år. Når du skriver en faktura, er der en række krav til informationer på fakturaen. Dette omfatter bl.a. dato, sted, fakturanummer, momsgrundlag og andre ting. Du har helt frie tøjler, når det kommer til udseende af dine fakturaer. Layout med videre styrer du helt selv, men vælger du at hente vores faktura skabelon privatperson, sikrer du, at alle lovkrav er opfyldt. 

Det er vigtigt, at du laver en faktura, som både du og kunden kan få en kopi af. Kunden skal have den ene, og du skal som virksomhed selv beholde den anden. Der skal nemlig være dokumentation til begge parters regnskab. Fakturanummeret skal være fortløbende, og det er faktisk strafbart ikke at holde orden i sine fakturaer med disse numre. Det er derfor vigtigt, at du har helt styr på dine fakturaer, og det kan du få med vores faktura skabelon privatperson. 

Er du altså ny som virksomhedsdrivende, bør du gøre brug af en faktura skabelon privatperson, som kan spare dig for en masse tid, og som samtidig sørger for, at du opfylder alle lovkrav. Du skal blot hente vores gratis faktura skabelon hurtig og udfylde de tomme felter, og så er du klar til at hjælpe dine kunder og holde den perfekte bogføring.