Hvis du er sygeplejerskestuderende, skal du ud i flere praktikker under dit studieforløb. Praktikkerne har til formål at give dig en mulighed for at afprøve dine tillærte kompetencer. Hvis du gerne vil prøve en anderledes praktik, giver TryMedics dig mulighed for at komme i praktik i et uland.

Som sygeplejerskestuderende er det en unik mulighed for at få nye kompetencer på både det faglige og personlige plan. I udlandet vil du uden tvivl blive præsenteret for en anden tilgang end den danske. Det kan være både forfriskende og udfordrende – på den fede måde. Læs mere om TryMedics her.

Mere om TryMedics praktikker

TryMedics ved godt, at tryghed er alfa omega, når du skal lære. Derfor samarbejder virksomheden kun med partnerhospitaler, som de selv har besøgt. Det er din garanti for, at du kun bliver sendt ud til hospitaler med ordnede forhold. 

Under din praktik vil du få mentor, som er en betroet sygeplejerske på partnerhospitalet. Du vil følge vedkommende i hendes eller hans hverdag. Her vil du både møde patienterne og se de forskellige procedurer. Du vil også få mulighed for at opleve et helt andet sundhedsvæsen i et helt fremmed land. Det er en fantastisk oplevelse, som du ikke vil snyde dig selv for.

Oplev et alternativ til det danske system

Som sygeplejestuderende i Danmark vil du i sagens natur opleve det danske system. Men tænker du egentlig over, hvor meget det danske system influerer dig? Din uddannelsesinstitution, dine undervisere og dit praktiksted er formentlig alle danske. Det er der naturligvis ikke noget i vejen med, men TryMedics kan give dig muligheden for at opleve et radikalt anderledes sundhedsvæsen.

Når du oplever et andet lands tilgang til sundhedsmæssige problemer, vil du uden tvivl få nye øjne på det danske system. Måske bliver du endnu større tilhænger af den danske facon, eller måske opdager du nogle huller i systemet. Det finder du kun ud af, når du tager afsted med TryMedics.

Få praktisk erfaring i et andet land

Som nævnt er et praktikophold din mulighed for at afprøve dine kompetencer. Det skal du naturligvis også have mulighed for, når du er afsted med TryMedics. Derfor vil din mentor tildele dig opgaver, som passer til dit uddannelsesniveau. Det kan blandt andet være, at du skal pleje et sår eller måle en patients vitale værdier.

Opnå en større forståelse med teoretisk undervisning

Når du befinder dig på et hospital i et uland, vil du uden tvivl opleve nogle praksisser, som du undrer dig over. Blandt andet derfor er der også altid undervisning om eftermiddagen. Her vil hospitalets personale undervise dig i sygdomme, og hvorfor de som sundhedsvæsen agerer, som de gør. Det er TryMedics klare erfaring, at det giver dig en bedre forståelse for dine oplevelser på hospitalet.

Vælg selv længden på dit praktikophold

TryMedics giver dig mulighed for at være i praktik mellem 4 til 12 uger. Under praktikken vil du typisk være på hospitalet om fra morgen til middag. Herefter vil det være en pause, inden undervisningen begynder om eftermiddagen.