Det er aldrig noget vi gider, men det er altså noget vi skal: gå til tandlæge. For de fleste er det en træls oplevelse og nogle trælse penge, og derfor vælger mange at nedprioritere det. Det er dog uhørt vigtigt, at man ikke gør det. Din mund er hele fundamentet for din sundhed. Vidste du for eksempel, at folk der børster tænder grundigt to gange om dagen, er meget mindre syge end folk der skipper tandbørsten? Du skal derfor tage dit tandhelbred seriøst og finde dig en dygtig tandlæge!

Men jeg lider af tandlægeskræk!

Det er der faktisk rigtig mange danskere der gør. Heldigvis har flere tandlæge Amager specialiseret sig i tandlægeskræk. Når du booker tid, skal du blot oplyse at du lider af tandlægeskræk, og der vil blive afsat ekstra tid til dig. Det hele bliver gjort i dit tempo, og der bliver ikke gjort noget ved dig, som du ikke har givet samtykke til. Du kan derfor helt trygt læne dig tilbage og få fikset dine tænder, uden at det bliver en modbydelig oplevelse for dig.

Hvorfor tandlæge på Amager?

Amager er et helt perfekt sted at finde din næste tandlæge på, fordi det er så nemt tilgængeligt. Uanset hvor på Amager du skal hen, kan du både cykle, køre bil, parkere, gå eller tage offentlig transport. Det kan næsten ikke være nemmere at komme frem og tilbage på Amager, modsat indre by eller de andre broer, hvor det at få en parkeringsplads føles som at vinde i lotto.

Hvad med i Fields?

Der er faktisk tandlæge Fields. Der er også masser af parkering og er nemt tilgængeligt med offentlig transport. Du kan derfor tage til tandlæge, shoppe lidt frem og tilbage, spise noget, faktisk gøre hvad du vil inden at du skal til tandlæge! Hvis du måske kommer langvejs fra, kan du derfor gøre det til en heldagstur, hvor du får ordnet alle de ting du skal på en gang, så du ikke skal frem og tilbage en million gange. Det er virkelig praktisk, og du kan eventuelt gøre en familietur ud af det, hvor dine unger eksempelvis kan være i legeland mens du får ordnet tænderne. På den måde bliver det en god dag for hele familien – børnene hygger sig og du får ordnet dine tænder i de bedste forhold!

Er tandlæge ikke dyrt?

Hvis du har mange problemer med dine tænder, kan det godt blive en lidt pebret fornøjelse. Det er derfor vigtigt, at du minimum en gang om året går til tandlæge, så du kan komme alle dine problemer i forkøbet. Jo hurtigere der bliver gjort noget ved problemerne, des billigere bliver det faktisk også.

Kan man bare få renset tænder?

De fleste tandlægebesøg er faktisk virkelig udramatiske. Du får tjekket dine tænder, hvor der formentlig ikke er noget galt, og så får du en tandrensning. Det betyder helt konkret, at du går derfra velvidende at alt er som det skal være, og med tænder der skinner og føles mere polerede. Det er den bedste følelse!