Asiatisk supermarked er det bedste sted at finde alt fra asiatiske fødevarer til souvenirs fra Asien. Her kan du også finde varer, som du ikke kan købe andre steder. Asiatiske supermarkeder er populære for deres store udvalg af fødevarer og souvenirs. Mange bruger dem også hvis de har familie rødder et andet sted end i det land de bor i. Her føles det som at handle ind i hjemlandet, med alle de tryghedsskabende elementer som der er. Du kan få den samme slags rispapir, ris, tang, nudler, krydderier, drikkevarer og meget mere ligesom var du i Thailand, Vietnam eller et helt tredje sted i Asien!

Rejs til Asien med smagene og duftene

Asiatiske retter er populære over hele verden for deres intense smag og unikke krydderier. Mange foretrækker en god asiatisk ret, fordi de rammer alle smagsløgene og maden er hurtigt vokset på folk i vesten og norden. Du kan selv lave retterne i dag, når du handler ind hos den kinesiske købmand. Her er nogle af de mest populære asiatiske retter til inspiration:

Thai Basil Chicken: Dette er en populær thailandsk ret med kylling, hvidløg, basilikum og chili. Denne ret er god til dig som foretrækker lidt spice, du kan selvfølgelig lave den uden chili krydderier. Men hvis du skal være autentisk, skal du have lidt med da det giver en unik smag. Du behøver dog ikke gå thai spicy, maden skal helst smage godt og ikke som om man spiser ild.

Vietnamese Spring Rolls: Disse tynde spring rolls er en klassiker og indeholder fyld af grøntsager, nudler og kød. De serveres normalt med en dipping sauce. Den mest almindelige herhjemme vil være en sød chilisauce.

Pad Thai: Dette er et populært thailandsk ret, der består af risnudler, tofu, æg og grøntsager. Det er oftest serveret med en spicy sauce. Denne ret er også blevet et symbol på hvor stor en kulinarisk oplevelse man kan få.

Chow Mein: Denne populære kinesiske ret består af brede nudler og en masse forskellige grøntsager. Kødet kan være enten kylling eller svinekød. Dette er også en tidsløs klassiker som, alle skal smage i deres liv mindst 1 gang!

Dit online supermarked venter bare på dig

Asiatiske supermarkeder er et must-go for alle, der elsker mad fra hele verden! Du kan finde alt lige fra tørrede wasabi krydderier, til bestemte former for nudler, frugt og grønt, snacks og meget mere. Det er nærmest som en voksen bland selv slikbutik. Ens mund løber bare simpelthen i vand når man ser alle de forskellige muligheder med delikate niche produkter fra alle afkroge af det asiatiske køkken.

Du kan trygt handle hos de rigtige

Hos den kinesiske købmand, er det en familie drevet forretning. De har selv asiatiske rødder, og ved derfor hvad de snakker om. De har eksisteret i mange år, og har altid ydet god service og udvidet horisonten for mange danskere i det gastronomiske univers. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at bevæge sig ud på et lille eventyr, helt uden at flyve til den anden side af verdenen.