Døjer du med uren hud i hovedbunden? Det er faktisk ikke et ukendt fænomen, at man udvikler bumser i hovedbunden, men det gør det naturligvis ikke mindre irriterende. Bumser og uren hud er generende nok i sig selv, og det kan forvolde store problemer for vores selvtillid. Heldigvis findes der effektive og skånsomme løsninger, som kan behandle selv de mest genstridige bumser i hovedbunden!

Hvorfor får jeg bumser i hovedbunden?

Bumser i hovedbunden kan skyldes mange ting. En af synderne kan for eksempel være de produkter du benytter i dit hår og ansigt. Døjer du særligt med bumser i hårgrænsen, kan det skyldes produkter med fedt og kemikalier som forstyrrer huden og blokerer dine porre. Det kan også skyldes at man piller for meget i bumserne i hovedbunden, hvilket ofte forværre tilstanden.

Hvordan slippe jeg af med bumser i hovedbunden?

Det er træls, at leve med noget så irriterende, som bumser i hovedbunden, og vi ønsker naturligvis at komme dem til livs på en hurtig og effektiv måde, uden at skade vores hud. På https://www.danishskincare.dk/bumser-i-harbunden-og-hovedbunden/ kan du læse alt om årsager og forbyggelse af bumser i hovedbånden og hårgrænsen. 
På siden finder du en hjælpsom vejledning til, hvordan du slipper af med bumser i hovedbunden. Behandlingen handler grundlæggende om at påføre hovedbunden de rigtige produkter, lavet særligt med din problematik for øje. Lad være med at kast dig ud i alverdens husmor råd, men følg hellere en professionel vejledning til, hvordan du slipper af dine bumser gennem en skånsom og naturlig behandling med effektive produkter. 

Hvilke produkter skal jeg bruge i hovedbunden?

Hos Danish Skincare finder du en grundig vejledning til, hvilke produkter som er med til at fjerne bumser i hovedbunden. 

Du kan benytte en effektiv Salicylsyre også kendt som BHA, der er yderst virksom på uren hud også andre steder end i hovedbunden. Er tilstanden med bumser særligt slem, kan du kombinere med hårprodukter med svovl, som for eksempel en shampoo. Svovl er effektiv til at udtørre hovedbunden, hvilket kan komme bumserne til livs. Vær dog forsigtig med at overforbruge svovl produkter, da de er forholdsvis hårde ved huden. 

Du kan læse meget mere på Danish Skincare, og bestille en række af enormt effektive produkter designet til at fjerne uren hud. 

Hvad kan jeg selv gøre?

Bumser i hovedbunden, eller noget andet sted på kroppen, er ikke noget vi kan gøre for. Bumser kan skyldes hormoner, stress, forkerte hudpleje produkter og mange andre faktorer. Det første skridt er, at anskaffe de rette produkter, som kan afhjælpe problemer. Derudover er det altid en god ide, at sørger for alment god hygiejne, sund kost og rent tøj. 

Sørg for at vask dit ansigt morgen og aften, eller efter du har svedt, for at fjerne skidt og snavs som kan sætte sig i dine porre. Brug milde hudpleje produkter uden parfume, som kan være skadeligt for din hud og sørg altid for at passe på med for meget fedtet mad og komælk, som huden ikke er glad for!