Børn gør, hvad du gør – ikke, hvad du siger. Og med et læringstårn fra https://hemmingseninterior.dk/collections/laeringstarne kan du sikre, at dit barn kan følge med i de ting du laver – og eventuelt arbejde med – uden at du behøver at være bange for at barnet falder på gulvet, eller at du hele tiden skal have en hånd i barnet for at undgå at det falder.

Sidemandsoplæring uddanner dit barn.

Dit barn skriger og vil op på køkkenbordet. Men du er jo lige midt i noget, og det skal altså lige være færdigt først. Så barnet må blive på gulvet, indtil du er færdig.

Den situation kender alle forældre: Vi har for travlt til at underholde vores barn. Og så får vi dårlig samvittighed, for hvorfor var det nu, vi fik børn, hvis vi ikke kan være sammen med dem og hjælpe dem?

Men hvad nu, hvis du ikke tænkte på det, du laver som noget, du skal lave før I kan være sammen? Hvad hvis det nu var noget I kunne lave i hinandens selskab?

En af de mest effektive måder, som dit barn kan lære nye færdigheder, er ved at se på at du gør det. Det gælder både, når du laver mad, gør rent, rydder op eller laver noget hobbyarbejde – f.eks. i dit værksted. Dit barn vil bare gerne være med, og selvom det sænker tempoet i dit eget arbejde, så bliver det så meget hyggeligere, når I er to om det. Og hvis du vænner dit barn til at arbejde sammen med dig, når det er lille, vil det helt sikkert være meget lettere for dit barn at hjælpe dig, når det bliver større.

Så det er hjælp til selvhjælp: Du undgår skrigende børn, der vil op, og du uddanner en lille hjælper til dig selv, så du kan spare tid. Og i det helt store billede uddanner du faktisk også en hjælpsom samfundsborger, der gerne vil hjælpe andre – og som faktisk også er i stand til det.

Et læringstårn gør afstanden mindre imellem jer.

Hvis du anskaffer et læringstårn, kan det bruges både som en sikker skammel, som dit barn kan stå i ved siden af dig næsten uanset hvad du laver. Eller læringstårnet kan bruges som et mobilt legebord, som du kan tage med dig rundt i huset. Så kan dit barn holde dig med selskab, når det har lyst, uden at du behøver at bruge ekstra tid på det, da barnet kan lege med læringstårnet.

Ikke alene er det hyggeligt – det er også nyttigt. Du får vist dit barn det gode eksempel om, at tingene ikke fikser sig selv, men at man bliver nødt til at arbejde for at gode ting kan ske. Og dit barn får et førstehåndsindtryk af, hvordan opgaver i hjemmet udføres.

Og dit barn kan hjælpe til fra en ung alder. I starten får de måske bare en pind eller en tomat, som det selv kan bestemme over. Men faktisk kan de ret hurtigt lave meningsfulde opgaver i alle aspekter af det at holde hus. Så med et læringstår får du ikke bare et barn, men en arbejdskammerat!