Skønhed er noget som for mennesker er universelt ønsket, og noget som vi alle stræber efter i stort set alle aldre og uanset race, køn og religion. Skønhed har altid fyldt rigtig meget for mennesker, og der er tit lighedstegn mellem skønhed og interessen og attraktionen af mennesker. Jo pænere vi er jo mere opmærksomhed og troværdighed får og udstråler vi, og man får langt henad vejen også langt mere selvtillid af at føle sig netop ”skøn”. Men i mange år har de fleste sælgere og udbydere af skønhedsprodukter ikke taget stilling til hvad og hvordan deres produkter bliver lavet, det vil https://www.beautycos.dk/caudalie lave om på ved at bruge naturlige og grønne ingredienser.

Miljøvenlige, genanvendte og økologiske produkter er hovedfokus

Det er ingen hemmelighed at hele menneskeheden faktisk står i nok den hidtil største krise i verdenshistorien. Vi har selvfølgelig alle lige været vidne til Corona pandemien som var alt omfattende og som ramte hele kloden, men det er trodsalt en krise som er meget midlertidig og kortvarig og som ikke kræver en lige så stor livsstilsændring fra alle mennesker som klimakrisen gør. Vi skal være innovative som aldrig før, og det kræver at alle handler, og i særdeleshed også de brancher og industrier som udleder mest co2 og som er de helt store klimasyndere, herunder hører også skønhedsbranchen til, og de produkter som bliver produceret deri. De står også med et kæmpe ansvar, og Caudalie som producent er især meget opmærksomme på at gøre kunden klar over at deres produkter kan købes med god samvittighed, da de altid stræber efter at bruge miljøvenlige og så vidt muligt genanvendte og økologiske ingredienser til deres produkter.

Caudalie

Høj kvalitet og en stor kundetilfredshed

Udover at være en meget klimabevidst og grøn skønhedsproduktsproducent, så laver de også produkter i høj kvalitet og som dermed også giver kundetilfredshed. Der er et meget stort og varieret sortiment af alle slags cremer, til både mænd og kvinder men sågar også børn. Alt indenfor skønhed har Caudalie. Kundetilfredsheden ses tydeligt når man ser deres score på 4,9 ud af 5 på Trustpilot, hvor langt de fleste af de næsten 20.000 anmeldelser er positive, og hvor flere af kunderne roser dem for god service, billige priser, hurtig levering samt en yderst god kvalitet på deres produkter.

Caudalie Beauty Elexir er blandt favoritterne

Produktet Beauty Elexir af Caudalie er en af de produkter som roses oftest, og som er hyppigt anvendt af stjerner og makeupartister verden over, hvilket også gør at produktet virker mere troværdigt og trygt at købe. Den er god mod huden, især hvis man har makeup på og den fungerer friskt og skønt for huden både morgen, middag og aften. Udover at denne skønhedsfremmende mist er meget anerkendt så er den jo naturligvis også lavet ud fra Caudalies krav og kriterier om at bruge miljøvenlige og grønne ingredienser, så man som kunde trygt kan købe topkvalitets skønhedsprodukter fra et yderst professionelt og klimabevidst