Hverdagen kan være hård i tide og utide. Ting kan hobe sig op. Man kan blive overrumplet. Det er ikke en guide til hverdagen, til livet. Så nogle gange, kan det være svært at vide, hvad det rigtige skridt frem er. Og nogle gange, så kan man ikke sætte en finger på, hvorfor man går rundt og bekymrer sig og har det dårligt. Men det vigtigste er at vide, at der er hjælp at hente, og du behøver ikke altid at have det, som du har det. Læs med her og find din egen løsning. 

Vi kan alle have det skidt 

Ingen er hellige overfor mentale lidelser. Vi kan alle stå for skud. Det er ikke et tegn på, at du er svag. Tænk selv over, hvor meget du hader at vise dine lidelser frem for andre. I teorien ved du ikke, om dem, som du kender, går rundt og lider mentalt. Men det behøver du eller du ikke længere. Der findes løsninger. Og en af løsningerne er metakognitiv terapi. Og et af stederne, men kan få dette, er ved metakognitiv terapi københavn, altså, man kan få metakognitiv terapi i København. Så selv om du ikke bor her, så ved du at hjælpen er til at hente i din hovedstad! 

Men hvad er det. Og hvordan hjælper det? Svaret ligger egentlig i navnet. Meta betyder noget, som refererer til sig selv. Og kognitiv betyder hjernen, eller noget som omhandler hjernen. Altså betyder metakognitiv noget, hvor hjernen referer til sig selv, eller har fokus på sig selv. Og terapi er ordet vi har for selvhjælp eller selvheling. Altså betyder metakognitiv terapi i København altså heling af hjernen selv. 

Og som sagt, så ligger det i hvert fald i København. Men du behøver hverken at tage hertil, eller at bo her i forvejen. Du kan sagtens blive behandlet online. Selvfølgelig ville det altid være bedre at møde med en terapeut ansigt til ansigt. Sådan er det med alting, det er bare bedre at møde personligt i virkeligheden. Det kan være svært at fornemme et bånd imellem to mennesker, over internettet. Men så alligevel kan det godt fungerer. I bund og grund, er terapi jo bare en person, som lytter og hjælper en anden person med at forstå sig selv bedre. Og så kan de sammen finde ud af, hvordan de bedst muligt kan bevæge sig fremad. 

Der findes altid en løsning 

Vi er alle komplekse. Det er det, som gør vores hjerner og dermed og os selv, unikke som mennesker. Derfor, hvis der skulle være et kognitivt problem, så er løsningen også ganske unik til dig eller den person. Derfor kan det være udfordrende at finde frem til den rette løsning. 

Men det betyder ikke, at man ikke stadig skal forsøge. For forsøger man nok gange, skal man nok lykkedes på et tidspunkt. Og det som metakognitiv terapi i København hjælper dig med, er at omdanne dine kognitive vaner, så du stopper med at tænke i negative baner, og fokusere på det, som gør dig lykkelig og glad i stedet!